Ontwikkelingen Call4Less platform November 2023

Elke week krijgt het CALL4LESS platform updates op het gebied van stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Een greep uit de verbeteringen van de afgelopen maand:

  • Gedeelde contacten Vialer App – Zakelijke, gedeelde contacten zijn zichtbaar voor gebruikers in zowel de mobiele app en webphone. Vanaf nu kunnen gebruikers ook gedeelde contacten aanmaken, bewerken en verwijderen in de mobiele app, dit was al mogelijk in de webphone.
  • Interface Wachtrijstatistieken – De interface van de Wachtrijstatistieken is verbeterd. De statistieken zijn gelijk gebleven, maar worden nu weergegeven met een donut chart. Zo zien gebruikers een duidelijker overzicht van de beschikbaarheidsstatus van hun collega’s.
  • Gedeactiveerde VoIP-accounts – Vanaf nu zijn VoIP-accounts die niet actief zijn, niet meer zichtbaar in de mobiele app en webphone. Zo is de contactenlijst een stuk overzichtelijker. Gebruikers kunnen de accounts nog wel terugzien en heractiveren in de portal.

Verwacht

  • Call control headset Vialer Webphone – Binnenkort zijn de knoppen van headsets van het merk EPOS te gebruiken om gesprekken binnen de Vialer Webphone te bedienen. Denk aan het beantwoorden van gesprekken, gesprekken in de wacht zetten en jezelf (un)muten. Deze functie wordt ook mogelijk gemaakt voor headsets van Yealink, Poly/Plantronics en Jabra. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Vrijblijvend aanvragen.

Bereken je toekomstige maandelijkse kosten en vraag een gratis proefaccount aan. Je betaald alleen als je echt via ons gaat bellen. Vragen tijdens het bestellen bel ons op 020 89 500 45.

Maak gratis account aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *