Wat zijn VOIP gebruikers?

Een VoIP-account zorgt voor de registratie van een telefoon, zodat het toestel of de gebruiker door de centrale wordt herkend als jouw toestel die hoort bij jouw klant-account. In bellen.call4less.nl onder het kopje VoIP-accounts vind je een overzicht van de VoIP-accounts die zijn gekoppeld aan je account.

Een VoIP-account kan ingesteld worden in nagenoeg elke VoIP-telefoon. Heb je hulp nodig bij het instellen? Kijk dan even op op onze website. Daar vind je de instellingen van de meestgebruikte telefoons. Elke telefoon heeft een uniek VoIP-account nodig. Registreer je één VoIP-account in meerdere toestellen, dan begrijpt onze centrale niet welk toestel moet gaan rinkelen, wil je dus op meerdere plekken tegelijkertijd bereikbaar zijn heb je meerdere VOIP accounts nodig.

Vrijblijvend aanvragen.

Bereken je toekomstige maandelijkse kosten en vraag een gratis proefaccount aan. Je betaald alleen als je echt via ons gaat bellen. Vragen tijdens het bestellen bel ons op 020 89 500 45.