Aan de slag met je VOIP abonnement

Welkom in je eigen online telefooncentrale! Met de inloggegevens die je per e-mail hebt ontvangen, kun je inloggen op je eigen persoonlijke omgeving. In deze omgeving kan je snel en gemakkelijk het belplan wijzigen, gedetailleerde informatie over gevoerde gesprekken opvragen en rekeningen inzien. Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen en een basis stappenplan voor nieuwe gebruikers.

Ik heb mijn inloggegevens gekregen, wat nu?

Je kan nu inloggen op bellen.call4less.nl hier beheer je jouw online VOIP centrale. Wanneer je voor de eerste keer inlogt start onze wizard.

Instellingenwizard

Per email heb je inloggevens ontvangen waarmee je kunt inloggen op je online telefooncentrale. Wanneer je voor de eerste keer inlogt, wordt een instellingenwizard geopend waarin je de volgende stappen dient te doorlopen.

Wachtwoord aanpassen

Vul eerst je het wachtwoord in dat je van ons hebt gekregen en vervolgens je nieuwe wachtwoord. Let op: je wachtwoord moet ten minste één niet-alfabetisch teken bevatten. Bevestig je nieuwe wachtwoord door hem nogmaals in te vullen en klik op opslaan. Je wachtwoord is nu gewijzigd.

Administratieve gegevens controleren en invoeren

Check of je administratieve gegevens kloppen in de volgende stap ´administratie´. Mocht je adres of rekeningnummer niet kloppen, dan pas je dat hier gemakkelijk aan. Hier kun je ook het e-mailadres invullen waar je facturen naar opgestuurd moeten worden.

Privacy instellingen

Lees in stap 3 het bericht over het bewaren en anonimiseren van gespreksdata. Geef daarna aan hoe lang jouw gespreksdata bewaard moet worden.

Controle

Controleer de zojuist ingevulde gegevens in deze laatste stap. Als alle gegevens kloppen, kun je deze opslaan en verder gaan met het inrichten van jouw eigen ‘beheer’ gedeelte.

Vrijblijvend aanvragen.

Bereken je toekomstige maandelijkse kosten en vraag een gratis proefaccount aan. Je betaald alleen als je echt via ons gaat bellen. Vragen tijdens het bestellen bel ons op 020 89 500 45.