Regels Duits telefoonnummer

Wie zaken doet in Duitsland moet tegenwoordig wel een Duits nummer hebben. En alhoewel dit met VoIP heel makkelijk is geworden zitten er toch nog wat regels aan het porteren van een Duits telefoonnummer. In dit artikel lees je over dit proces, de regels en hoe je een Duits nummer in ons portaal kunt aanvragen.

Wat zijn de regels voor Nederlandse bedrijven met Duitse telefoonnummer?

Voor het porteren van een Duits nummer hebben wij de volgende documentatie nodig.

  • een uittreksel van het handelsregister tegemoet, of zoals onze leverancier het omschrijft:
  • Een Gewerbe Anmeldung en/of Trade License/ Gewerbeanzeige formulier ondertekend en voorzien van een stempel door de locale autoriteit
  • Een Commercial extract/ Handelsregisterauszug (KVK) formulier
  • Mocht de tekenbevoegde daar niet op vermeld staan, dan willen ze ook graag een document inzien waarin de tekenbevoegde wordt gelinkt aan het bedrijf
  • Een kopie ID van de ‘Geschäftsführer’ zoals vermeld op bovengenoemd document is eveneens vereist.
  • Mocht het vestigingsadres van klant niet uit bovenstaande stukken blijken, dan zien wij ook graag een vestigingsbewijs tegemoet. Hiervoor zouden we overigens de reeds doorgestuurde huurovereenkomst kunnen voorleggen.
  • een Letter Of Authorization (LOA). Deze LOA kunnen wij pas in blanco vorm verkrijgen nadat wij bovengenoemde documenten hebben ontvangen. Deze LOA dient vervolgens nog door klant ingevuld en ondertekend te worden.

Een Duits telefoonnummer aanvragen/porteren

Heb je alle gegevens verzameld dan vraag/porteer je gemakkelijk in je Call4Less portaal een Duits nummer.

Vrijblijvend aanvragen.

Bereken je toekomstige maandelijkse kosten en vraag een gratis proefaccount aan. Je betaald alleen als je echt via ons gaat bellen. Vragen tijdens het bestellen bel ons op 020 89 500 45.

Bereken maandelijkse kosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *