Maak je bedrijf telefonisch corona-proof

De wereld is in de ban van het coronavirus en houdt ook ondernemend Nederland in zijn greep. Dit vraagt nog meer creativiteit van de ondernemers waarbij het op locatie werken vaak niet meer mogelijk is. In deze shortlist lees je meerdere tips om jouw bedrijf corona-proof te maken met onze slimme tools.

Zorg voor een stabiele thuiswerkplek

Net zoals op kantoor moeten je collega’s en jij thuis een stabiele werkplek hebben. Dit betekend dat jee een bepaald gedeelte van je huis zo moet inrichten dat je alles kan doen dat je ook op kantoor deed.

VOIP is de oplossing voor de moderne flexwerker

Het gebeurt nog te vaak dat wij klanten zien die hun prive telefoon gebruiken voor hun zakelijke belletjes. Dit staat niet alleen slordig wanneer een medewerker een andere uitdaging aangaat (lees: andere baan) maar het is ook een beetje onprofessioneel, je wilt immers dat al jouw gesprekken via het algemene nummer gaan – zo kan bij afwezigheid een andere collega het gesprek aannamen.

Geen vaste telefoon nodig om met VOIP te bellen

Vroeger had je vaste telefoons nodig om via VOIP (zogenaamde VOIP telefoons) nodig om via het internet te bellen. Tegenwoordig is dat niet meer nodig (wel handig), je belt nu gemakkelijk via de Call4Less-APP of Call4Less-Webphone. Met deze moderne oplossingen belt iedereen in het bedrijf op de meest kostenbesparende manier mogelijk.

Gemakkelijk doorschakelen

Een van de grote voordelen van zakelijke VOIP is het flexibele belplan. Hiermee stel je in een keer de perfecte workflow in. Zo kan je instellen dat je bellers tijdens kantooruren naar collega A gaan en daarbuiten naar de storingsdienst.

Vrijblijvend aanvragen.

Bereken je toekomstige maandelijkse kosten en vraag een gratis proefaccount aan. Je betaald alleen als je echt via ons gaat bellen. Vragen tijdens het bestellen bel ons op 020 89 500 45.

Maak gratis account aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *