Lancering Voicemail to text

Stel je voor: Je hebt een drukke dag gehad en je ziet een gemist telefoontje van een belangrijke klant. Je hebt geen tijd om de voicemail direct af te luisteren, maar je weet dat het belangrijk is. Wat doe je? Voorheen zou je geduldig moeten wachten tot je ergens rustig kon zitten om de voicemail af te spelen en te beluisteren. Maar vandaag is dat verleden tijd, want Voicemail 2 Text is nu beschikbaar bij Call4Less en verandert de manier waarop we omgaan met voicemailberichten!

Voicemail 2 Text is een nieuwe functie binnen het Call4Less platform die voicemailberichten automatisch omzet in tekst en ze naar je e-mailinbox stuurt. Deze functie moet het later nalezen of zelfs gebruiken van citaten uit de voicemail makkelijker maken.

Het fijne van deze nieuwe feature is dat alle voicemailberichten nu doorzoekbaar zijn. Dankzij de omzetting naar tekst kun je eenvoudig specifieke informatie vinden in voicemailberichten zonder ze volledig af te luisteren. Dit is vooral handig wanneer je naar specifieke details zoekt in oude voicemailberichten.

Het gebruik van Voicemail 2 Text is eenvoudig. Als iemand je een voicemailbericht achterlaat, wordt dit automatisch omgezet in tekst met behulp van geavanceerde spraakherkenningstechnologie. Vervolgens ontvang je het getranscribeerde bericht in je e-mailinbox, klaar om te worden gelezen. Het is een naadloos proces dat je tijd en moeite bespaart.

Goed om te weten: we zetten AI hierbij volledig privacyvriendelijk in.  We gebruiken geen externe dienst voor de transcriptie en gebruiken de voicemailberichten niet om de AI te trainen. Het verbeteren van de feature doen we volledig op basis van de feedback van gebruikers. Ontdek het zelf en laat ons weten wat je ervan vindt!

Vrijblijvend aanvragen.

Bereken je toekomstige maandelijkse kosten en vraag een gratis proefaccount aan. Je betaald alleen als je echt via ons gaat bellen. Vragen tijdens het bestellen bel ons op 020 89 500 45.

Bereken maandelijkse kosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *