Kan ik inloggen op verschillende telefoons (flexwerkplekken)

Met ons MAATWERK pakket kan je dmv een persoonlijke code inloggen op verschillende VOIP telefoons welke op flexplekken staan.

Het ONBEPERKT / COMPLEET pakket kan dit niet.

Waarom kan dit niet op het compleet pakket?

Het compleet pakket is opgebouwd om per gebruiker 3 VOIP accounts te hebben, hierbij houden we dus rekening met een gebruiker die op een van de 3 plekken kan inloggen. Om dit mogelijk te maken moesten wij de flexplekken waarbij je met een persoonlijke code kan inloggen opofferen.

1. voor een vaste VOIP telefoon
  2. voor onze VOIP APP
  3. voor onze webphone.

Vrijblijvend aanvragen.

Bereken je toekomstige maandelijkse kosten en vraag een gratis proefaccount aan. Je betaald alleen als je echt via ons gaat bellen. Vragen tijdens het bestellen bel ons op 020 89 500 45.