Ik wil mijn telefoonnummer doorschakelen naar een ander nummer

Het doorschakelen van een telefoonnummer naar een ander extern nummer leg je vast in je belplan. Daarvoor moet je wel eerst een mobiel of extern vast nummer toevoegen in de client omgeving.

Klik op de knop ‘vast/mobiel’ in het tabblad ‘beheer’. Klik op de knop ‘toevoegen’ Voeg achter ‘telefoonnummer’ het nummer toe Typ bij beschrijving de naam van diegene waar het nummer toe behoort Stel in welk nummer in het scherm van de externe telefoon moet komen te staan (je mobiele netwerk heeft de beperking dat het maar één nummer kan doorgeven: het gebelde nummer of het nummer van de beller). Stel bij user het e-mailadres van de gebruiker in (optioneel). Klik op ‘opslaan’

Je mobiele nummer is nu toegevoegd aan je online telefooncentrale. Om ervoor te zorgen dat een beller daadwerkelijk wordt doorgeschakeld naar jouw mobiele nummer, moet je dat in het belplan opnemen.

Ga naar de knop ‘belplan’ in de menubalk. Selecteer het nummer dat je wilt laten doorschakelen naar een mobiel nummer. Als je in eerste instantie wilt worden gebeld op het vaste nummer, stel je bij stap 1 als eindbestemming ‘VoIP account’ in. Selecteer in het tweede balkje ook het nummer en stel het aantal seconden in hoe lang de telefoon moet overgaan op het vaste VoIP account. Vervolgens voeg je een tweede stap toe door op het plusje achter stap 1 te klikken. Klik op het pijltje van het balkje achter stap 2 en voeg als eindbestemming ‘vast/mobiel’ in. Voeg het mobiele nummer toe dat je zojuist hebt ingevoerd bij het tweede balkje en voer het aantal seconden in dat je mobiele telefoon mag overgaan. Let op: het is verstandig om ook een voicemail toe te voegen, omdat de beller anders een dode lijn krijgt.

Als je de beller direct wilt doorschakelen naar een ander nummer, voeg je bij stap 1 het externe nummer in als eindbestemming.

Vrijblijvend aanvragen.

Bereken je toekomstige maandelijkse kosten en vraag een gratis proefaccount aan. Je betaald alleen als je echt via ons gaat bellen. Vragen tijdens het bestellen bel ons op 020 89 500 45.