Lancering Voicemail to text

Stel je voor: Je hebt een drukke dag gehad en je ziet een gemist telefoontje van een belangrijke klant. Je hebt geen tijd om de voicemail direct af te luisteren, maar je weet dat het belangrijk is. Wat doe je? Voorheen zou je geduldig moeten wachten tot je ergens rustig kon zitten om de voicemail af te spelen en te beluisteren. Maar vandaag is dat verleden tijd, want Voicemail 2 Text is nu beschikbaar bij Call4Less en verandert de manier waarop we omgaan met voicemailberichten!

Voicemail 2 Text is een nieuwe functie binnen het Call4Less platform die voicemailberichten automatisch omzet in tekst en ze naar je e-mailinbox stuurt. Deze functie moet het later nalezen of zelfs gebruiken van citaten uit de voicemail makkelijker maken.

Het fijne van deze nieuwe feature is dat alle voicemailberichten nu doorzoekbaar zijn. Dankzij de omzetting naar tekst kun je eenvoudig specifieke informatie vinden in voicemailberichten zonder ze volledig af te luisteren. Dit is vooral handig wanneer je naar specifieke details zoekt in oude voicemailberichten.

Het gebruik van Voicemail 2 Text is eenvoudig. Als iemand je een voicemailbericht achterlaat, wordt dit automatisch omgezet in tekst met behulp van geavanceerde spraakherkenningstechnologie. Vervolgens ontvang je het getranscribeerde bericht in je e-mailinbox, klaar om te worden gelezen. Het is een naadloos proces dat je tijd en moeite bespaart.

Word klant bij de voordeligste van Nederland

Je hebt al een zakelijk VOIP abonnement vanaf €7,50 per maand inclusief 1 gebruiker en Nederlands telefoonnummer. Bellen en gebeld worden doe je gemakkelijk via onze gratis Call4Less app.

Gratis aanmelden Contact opnemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *