Bellen met een Nederlands telefoonnummer in Duitsland

Door Corona is het digitale landschap immens veranderd, zo hebben wij een record aantal VOIP aansluitingen aangesloten en is het aantal mailboxen dat ons zusterbedrijf Servermeister in beheer heeft verdubbeld. Maar de nieuwe manier van werken heeft ook nieuwe uitdagingen en mogelijkheden met zich meegebracht, waaronder werken in het buitenland.

Ik mag van mijn team in mijn vakantiehuis in Duitsland werken. Hoe kan ik mijn zakelijke nummer meenemen naar mijn Duitse adres?

Vraag aan klantenservice

Dit is heel simpel en hier hoeft je eigenlijk helemaal niets voor te doen, behalve onze app of webphone te gebruiken natuurlijk. Je bent waar ter wereld direct bereikbaar met de zakelijke VOIP oplossingen van Call4Less.

Word klant bij de voordeligste van Nederland

Je hebt al een zakelijk VOIP abonnement vanaf €7,50 per maand inclusief 1 gebruiker en Nederlands telefoonnummer. Bellen en gebeld worden doe je gemakkelijk via onze gratis Call4Less app.

Gratis aanmelden Contact opnemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *