Bellen met een Nederlands telefoonnummer in Duitsland

Door Corona is het digitale landschap immens veranderd, zo hebben wij een record aantal VOIP aansluitingen aangesloten en is het aantal mailboxen dat ons zusterbedrijf Servermeister in beheer heeft verdubbeld. Maar de nieuwe manier van werken heeft ook nieuwe uitdagingen en mogelijkheden met zich meegebracht, waaronder werken in het buitenland.

Ik mag van mijn team in mijn vakantiehuis in Duitsland werken. Hoe kan ik mijn zakelijke nummer meenemen naar mijn Duitse adres?

Vraag aan klantenservice

Dit is heel simpel en hier hoeft je eigenlijk helemaal niets voor te doen, behalve onze app of webphone te gebruiken natuurlijk. Je bent waar ter wereld direct bereikbaar met de zakelijke VOIP oplossingen van Call4Less.

Tijd voor een persoonlijk gesprek?

De oplossing is maar een belletje bij je vandaan 020 89 500 45

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *