Bellen met een Nederlands telefoonnummer in Duitsland

Door Corona is het digitale landschap immens veranderd, zo hebben wij een record aantal VOIP aansluitingen aangesloten en is het aantal mailboxen dat ons zusterbedrijf Servermeister in beheer heeft verdubbeld. Maar de nieuwe manier van werken heeft ook nieuwe uitdagingen en mogelijkheden met zich meegebracht, waaronder werken in het buitenland.

Ik mag van mijn team in mijn vakantiehuis in Duitsland werken. Hoe kan ik mijn zakelijke nummer meenemen naar mijn Duitse adres?

Vraag aan klantenservice

Dit is heel simpel en hier hoeft je eigenlijk helemaal niets voor te doen, behalve onze app of webphone te gebruiken natuurlijk. Je bent waar ter wereld direct bereikbaar met de zakelijke VOIP oplossingen van Call4Less.

Vrijblijvend aanvragen.

Bereken je toekomstige maandelijkse kosten en vraag een gratis proefaccount aan. Je betaald alleen als je echt via ons gaat bellen. Vragen tijdens het bestellen bel ons op 020 89 500 45.

Maak gratis account aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *